Peggy Vansantvoet

Peggy Vansantvoet

Peggy Vansantvoet studeerde af als Regente lichamelijke opvoeding, aan het H.Hartinstituut te Heverlee met specialisatie ‘dans’. Zij startte op jonge leeftijd met klassieke jazz-dancestijl en was in de jaren ’80 vooral geboeid door de funk dansrage.

Zij volgde, onder andere, dansopleiding bij Jack Delsing, Hilde Goyens en Helène Devries. Peggy deed ervaring op als lesgeefster in verschillende fitnesscentra en als turnleerkracht in de lagere school en heeft ondertussen al 30 jaar ervaring in de danswereld.

Reeds 20 jaar heeft zij de energieke algemene leiding over de dansschool Pump ’n Dance. Peggy is de jeugdverantwoordelijke van de club en is het aanspreekpunt voor alle vragen, zowel voor de ouders als de lesgevers. Ze zetelt tevens in de wedstrijdcommissie actuele dans, en in de raad van bestuur van Danssport Vlaanderen.

Alsof dat nog niet genoeg is, geeft ze ook nog wekelijks verschillende lessen binnen de dansschool, is ze erkend VTS docente multimove en jureert ze zo nu en dan op discowedstrijden.

Haar dansfilosofie is “Dansen maakt je blij!” en ze hoopt dan ook ieder danser intens plezier te bezorgen in haar lessen.

Schuiven naar boven