Bo blockx

Bo Blockx

Bo is een 20-jarige dame met pit! Ze is studente ‘Accountancy Fiscaliteit’, ze is één brok energie en ze is gepassioneerd door autocross en dans!
Op 7-jarige leeftijd zette ze haar eerste danspasjes in de les kidsdance bij juf Peggy. Door de jaren heen proefde ze van hip-hop, videostyle, modern, disco en showdance.
Bo is dus een echte all-round danser, die geen uitdaging uit de weg gaat!
Op 14-jarige leeftijd zette ze de volgende stap in haar danscarrière. Ze startte met wedstrijddansen in verschillende dansstijlen en wist telkens weer mooie prestaties neer te zetten. Zo werd ze o.a. Vlaams Kampioen Disco Solo 2018 en Vice-Vlaams Kampioen Duo Streetdance én Disco 2018.

Bo blijft zichzelf verbeteren als danser in verschillende stijlen door geregeld deel te nemen aan lessenreeksen en workshops van bekende gezichten zoals Just Berger, Sergio Reis, Gill Requière en Fundi Omari.  Daarnaast maakt Bo graag tijd om het docententeam van Pump te versterken. Ze ontfermt zich dit schooljaar over de groep hip-hop 9+/11+, het disco children wedstrijdteam en het disco junioren wedstrijdteam.

Schuiven naar boven