Pumpfest in uw kot!

Dag Pumpers,
Oorspronkelijk zouden we met z’n allen dit weekend samenkomen op het Pumpfest. We hadden voor jullie een sfeervol weekend vol dans, muziek en andere activiteiten in petto, aangevuld met lekker eten en gezellige babbels. Helaas kunnen we dit omwille van de huidige omstandigheden niet laten doorgaan, maar ondertussen heeft het PumpTeam niet stilgezeten.
Wie staat te popelen om weer te dansen, kan zich vanaf nu inschrijven voor onze danslessen in openlucht! Eindelijk weer samen dansen, op gepaste afstand van elkaar. Kijk op onderstaande link voor het actuele aanbod en schrijf je snel in voor onze buitenlessen.
Daarnaast organiseert Pump op zondag 7 juni een Pizza en Pasta afhaaldag, in samenwerking met LM Party en Event Service. Dit onder het motto: koop lokaal en steun je sportclub om in september weer een vliegende start te kunnen nemen! Doe je bestelling vòòr vrijdagavond 5 juni via onderstaande link en maak er op 7 juni een Zuiders Pumpfest in eigen kot van. Waan je in La Bella Italia met ons lekker eten, een muziekje op de achtergrond en misschien wel een dansje in eigen tuin…Krijgen jullie ook al honger?
Bekijk de keuzemogelijkheden en doe hier je bestelling voor pasta en pizza.
Wil je nog wat langer genieten van Zuiderse geuren en kleuren in je kot? Dat kan! Onze pumpdansers denken aan jou in deze vreemde tijden waar zeep plots iets onmisbaar geworden is in onze dagelijkse handelingen. Op onze webshop verkopen we natuurlijke handgemaakte zeepjes, gemaakt van kokos en olijfolie, voor een zijdezacht prijsje. #alles draait om zeep
Graag onze heerlijke, frisse zeepjes uitproberen? Je vindt ze op onze pumpwebshop
Het pumpteam
Pumpfest in uw kot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven