Welkom

In 1999 richtte Peggy Vansantvoet de dansgroep Pump ’n Dance op in Wilsele. Toen was de basis voor de vereniging vooral aerobics. Doorheen de jaren werd Pump ’n Dance succesvoller en sloten zich steeds meer mensen aan tot onze club. Hierdoor was het tijd om uit te breiden en onze leden een uitgebreider aanbod dansvarianten aan te bieden. Zo werd het aanbod uitgebreid en kan men nu kiezen uit dance, videostyles, streetdance / hiphop, showdance, modern, kleuter- en kinderdans. In 2007 startte Peggy met een wedstrijdgroep. Het wedstrijdteam neemt jaarlijks deel aan de wedstrijden van Dansliga in de categorie disco. Veel dansers van dat team nemen, naast de groepsdans, ook nog vaak deel aan de solo- en duocircuits in de categorieën hiphop/streetdance en disco. In 2010 werden er nog twee disciplines extra toegevoegd aan het reeds uitgebreide aanbod dans. Peggy richtte zo een streetdance- / breakdancegroep op die enkel toegankelijk is voor jongens en een zumbales voor volwassenen.

Omdat Pump ’n Dance is uitgegroeid tot een succesvolle dansschool, was het nodig dat Peggy zich liet bijstaan door een dynamisch docententeam. Elke docent heeft zijn eigen aanpak en stijl maar iedereen streeft hetzelfde doel na, namelijk dansplezier, danstechnische ontwikkeling en individuele ontplooiing van de danser. Achter de schermen zijn er nog een heleboel mensen die hard meewerken aan Pump ’n Dance. Zo is er de voorzitter Danny Wouters en de penningmeester Freddy Vansantvoet.

De meeste van de danslessen gaan door in de Sporthal van Wilsele. In deze zaal beschikken we over een spiegelmuur en een heuse muziekinstallatie. Ook vind je hier de trofeeënkast van onze wedstrijdgroepen. Sinds 2009 worden sommige lessen gegeven in de Sportschuur van Wilsele, ook hier beschikken wij over een spiegelmuur.

Pump ’n Dance staat garant voor een toffe en kwaliteitsvolle dansopleiding en probeert steeds het beste in elke danser naar boven te halen. Door het uitgebreid dansaanbod en het enthousiaste docententeam, is er voor iedereen wat wils in Pump ’n Dance. De mooie accomodatie zorgt er dan weer voor dat elke danser zich maximaal kan ontplooien en ten volle kan genieten van elke dansles.

Schuiven naar boven