Purna Sevenants

Purna Sevenants 

Purna is een 20-jarige brok energie! Ze studeert Lichamelijke Opvoeding & Bewegingsrecreatie optie Groepsfitness aan de Hogeschool van Thomas More in Turnhout.

Als jong meisje begon ze met kleuterballet in de Bijenkorf te Herent. Nadien schakelde ze over naar de dansgroep Axentis, waar ze de basistechnieken van de jazzdance aangeleerd kreeg.

Op 12-jarige leeftijd ging ze naar dansschool DanceAction, waar ze opgeleid werd tot all-round danser. Ook heeft ze in verschillende productiegroepen gedanst, waarmee ze mooie resultaten behaalde op danswedstrijden.

We kunnen bijna zeggen dat Purna dans ‘ademt’, want naast alle naschoolse danslessen, besloot ze in 2015  om ook op de middelbare school de opleiding Lichamelijke Opvoeding met optie Dans te volgen. Ook dit was een kans om zich nog meer te verdiepen binnen veel uiteenlopende dansstijlen.

Sinds 2018 is Purna actief als danslerares jazz en urban bij Blauwput Omnisport te Kessel-Lo en vorig jaar hebben ook wij haar mogen verwelkomen in ons team.

Schuiven naar boven