Nieuw! Multimove in het zwembad

multimove 3-5 jaar woensdag 1700-1800 sporthal Wilsele 11/09/2019
multimove 6-8 jaar woensdag 1700-1800 sporthal Wilsele 11/09/2019
Multimove in het zwembad 6-7 jaar  donderdag 1700-1800 sportoase Wilsele 12/09/2019
Multimove in het zwembad 6-7 jaar  donderdag 1800-1900 sportoase Wilsele 12/09/2019

multimove in de zaal:

Pump en dance organiseert vanaf  september opnieuw multimove lessen in de sporthal van Wilsele, Aarschotsesteenweg 163 Telkens op woensdag van 1700-1800

Multimove biedt kinderen tussen 3 en 8 jaar een gevarieerd bewegingsprogramma aan waardoor zij zich breed motorisch kunnen ontwikkelen. Er wordt niet sportspecifiek gewerkt.Omdat vele kleutertjes en jonge kinderen al met een bewegingstekort kampen, biedt Multimove kinderen kansen om te bewegen. Voeg daarbij ook een goede portie amusement en kinderen zijn geprikkeld om te bewegen. Succesbeleving en plezier zorgen er namelijk voor dat het kind in beweging blijft.

multimove in het zwembad: 

De multimovereeks bestaat uit een gevarieerd bewegingsprogramma, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en niet op een specifieke zwemstijl. Hierbij komen 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren.

Dit zijn ze alle 12: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *