Modern / Jazz

SHOWBEES

De ShowBees bestaat uit 10 jonge, enthousiaste meisjes tussen 9 en 11 jaar. Sinds september 2018 dansen zij samen en werken ze hard aan hun eerste wedstrijdchoreografie. In januari 2019 zullen zij voor het eerst deelnemen aan de wedstrijden van Danssport Vlaanderen waar zij Pump vertegenwoordigen in de Jazzdance up tempo categorie.

IDENTITY

Ons smallteam modern Identity bestaat uit 7 jonge dansers die in 2018 na auditie werden uitgekozen. Zij werken samen met hun choreografe aan een dans die een boodschap meegeeft. Wanneer zij in januari 2019 voor het eerst aan een wedstrijd zullen deelnemen, willen ze vooral het publiek kunnen meenemen in hun verhaal.

TERPSICOM

TerpsiCom, in 2014 gestart als ‘Revolution’ heeft door de jaren heen al een hele weg afgelegd in het wedstrijdcircuit. Ze werden een aantal keer Vlaams- en Belgisch Kampioen bij Danssport Vlaanderen en gaan er ook dit jaar weer volledig voor. Net als ons andere moderne team, kenmerken zij zichzelf door de pakkende maatschappelijke boodschap die zij telkens via dans doorgeven aan hun publiek.

 

Schuiven naar boven