DANCING STARS

Dancing Stars is ons jongste disco-danceteam. Een smallteam waar pit in zit! Ze dansen in de children startklasse waar ze schitteren in hun blinkende disco-pakjes en in 2017 zelfs een podiumplaats veroverden.

DANCE-AL

Dance-Al is een selectie van disco-dansers. Ze staan als een hecht team op de wedstrijden, wanneer ze samen dansen gebeurd dat met zo een speciale flow zodat je al snel meegesleurd wordt met hun gepassioneerde dansenergie.

DANCETASTIC

Dancetastic is een team dat groeit, ze werden in 2017 als nieuw team uit onze reguliere danslessen geselecteerd. Ze kregen een nieuwe coach om hun te trainen en ze laten momenteel zo een enorme vooruitgang zien, dat ze al verschillende keren op het podium mochten staan.

INCEPTION

Inception is een team met dansers die al jaren meedansen in het disco circuit en nog steeds van het wedstrijdgebeuren blijven genieten. Ze hebben de old school disco voorgoed achter zich gelaten en samen met hun jonge coach brengen ze creatieve choreografieën die aansluiten bij de nieuwste disco-stijl.